Fascism : a conceptual characterization
Article Sidebar
Citacions a Google Acadèmic
Main Article Content
Since the interwar period, thousands of books, articles and pamphlets have been written about different fascist movements. However, it is still difficult to find a comprehensive definition that embraces all fascist variants, including those different from Italian Fascism and German National Socialism, such as the Central and Eastern European samples. In 1984, professor Enric Ucelay Da Cal (currently at the Universidad Pompeu Fabra –UPF-, Barcelona) proposed a description, which can work as a theoretical and methodological skeleton for a research agenda centred on new and historical Fascism.
Paraules clau
Fascism, Concept, Definition
Article Details
Com citar
“Fascism : a conceptual characterization”. Tiempo devorado: revista de historia actual, vol.VOL 4, no. 1, pp. 228-9, https://raco.cat/index.php/tdevorado/article/view/321318.
Drets
Drets d'autor
Els autors que publiquen en aquesta revista estan d’acord amb els termes següents:- Els autors conserven els drets d’autoria.
- Els textos publicats en aquesta revista estan subjectes –llevat que s'indiqui el contrari– a una llicència de Reconeixement 4.0 Internacional de Creative Commons. Podeu copiar-los, distribuir-los, comunicar-los públicament i fer-ne obres derivades sempre que reconegueu els crèdits de les obres (autoria, nom de la revista, institució editora) de la manera especificada pels autors o per la revista. La llicència completa es pot consultar a http://creativecommons.org/licenses/by/4.0/deed.en.
- Els autors són lliures de fer acords contractuals addicionals independents per a la distribució no exclusiva de la versió de l’obra publicada a la revista (com ara la publicació en un repositori institucional o en un llibre), sempre que se’n reconegui la publicació inicial en aquesta revista.
- S’encoratja els autors a publicar la seva obra en línia (en repositoris institucionals o a la seva pàgina web, per exemple) abans i durant el procés de tramesa, amb l’objectiu d’aconseguir intercanvis productius i fer que l’obra obtingui més citacions (vegeu The Effect of Open Access, en anglès).