Novetats

A partir del mes de març del 2014, totes les novetats relacionades amb aquest repositori estan disponibles al blog del CSUC.

 


 

Més incorporacions a RACO durant el mes de febrer

27-02-14

Durant el mes de febrer, s'han incorporat vuit noves revistes a RACO. Es tracta de diferents incorporacions de l'Institut d'Estudis del Baix Empordà i l'Institut Ramon Muntaner, la URV, la Societat Catalana de Biologia i la Societat Catalana de Micologia.

Llegiu-ne més

Noves incorporacions a RACO

23-01-14

S'han incorporat dues noves revistes a RACO. Es tracta de "Medievalia", de la UAB, i del "Boletín del Instituto de Estudios Helénicos", de la UB.

Llegiu-ne més

Més revistes incorporades a RACO

09-01-14

Durant el mes de desembre dues noves revistes s'han afegit al repositori de Revistes Catalanes amb Accés Obert (RACO). Es tracta de la "Revista d'Estudis Globals i Art Contemporani" i de "Summa", ambdues de la UB.

Llegiu-ne més

Dues noves revistes disponibles a RACO

09-12-13

S'ha incorporat al repositori de Revistes Catalanes amb Accés Obert (RACO) la revista "Caplletra", de l'Institut Interuniversitari de Filologia Valenciana. També la Universitat Rovira i Virgili hi ha afegit la "Revista Internacional de Lenguas Extranjeras".

Llegiu-ne més

Nova institució i més revistes disponibles a RACO

31-10-13

L'Associació Catalana d'Esperanto s'ha afegit al repositori de RACO amb la seva revista "Kataluna Esperantisto". A més, la Universitat Ramon Llull ha afegit la revista "Afinidad".

Llegiu-ne més

Nova institució, a RACO

30-09-13

El Col·legi de Periodistes de Catalunya s'ha afegit al repositori de RACO amb la seva revista "Annals del Periodisme Català".

Llegiu-ne més

Dues noves institucions participants i més revistes

22-07-13

Ja formen part de RACO dues noves institucions: L'Ateneu de Natura i el Museu Arqueològic i Etnogràfic Municipal Soler Blasco. A més, també s'han afegit a aquest repositori la revista "Calls" i la revista "Cinema Comparat/ive Cinema".

Llegiu-ne més

Nova revista disponible a RACO

31-05-13

La Universitat Pompeu Fabra ha incorporat la revista "FairPlay" a RACO, el qual ja compta amb 9 publicacions incloses al Journal Citation Reports (JCR) i 65 al DOAJ.

Llegiu-ne més

Cinc noves revistes i una institució, a RACO

28-02-13

Durant el mes de febrer s'han afegit cinc publicacions en total, dos d'elles de la Universitat de Barcelona, una de la Universitat Pompeu Fabra i dos més d'una nova institució Servei d'Investigacions Arqueològiques i Prehistòriques de la Diputació Provincila de Castelló.

Llegiu-ne més

Una institució i tres noves revistes a RACO

31-01-13

Al llarg del mes de gener s'han incorporat una institució i tres publicacions al recopilatori, dues d'elles relacionades amb el dret i una amb l'arquitectura.

Llegiu-ne més

Resolta la incidència amb les estadístiques d'accessos a RACO

14-01-13 (Actualització)

Les estadístiques d'accés al repositori durant el període 29 d'octubre - 17 de desembre ja estan disponibles. En el tractament fet per obtenir les dades d'accés al repositori d'aquest període no ha estat possible excloure els accessos realitzats des d'adreces del CESCA i del CBUC. 

20-12-12 (Incidència amb les estadístiques d'accessos a RACO)

S'ha detectat un mal funcionament en les estadístiques d'accés al repositori des de la posada en producció de la nova versió d'OJS el passat 29 d'octubre. El servei ja ha estat restablert i des del 17 de desembre s’estan comptabilitzant els accessos amb normalitat.

S'està treballant per intentar restaurar les estadístiques des de la posada en marxa de la nova versió fins el dia 17. Us mantindrem informats.

Nova revista de la Universitat de Girona

12-12-12

La Universitat de Girona ha afegit la revista Mot so Razo al repositori que combina recerca i alta divulgació sobre l'Edat mitjana (història, literatura, art, etc.), amb un especial interès en l'antic comtat d'Empúries. De periodicitat anual, fou fundada l'any 1999. És el fruit d'una col·laboració editorial entre l'Institut de Llengua i Cultura Catalanes de la Universitat de Girona i el Centre d'Estudis Trobadorescos de l'Ajuntament de Castelló d'Empúries.

RACO millora la visualització de les revistes i institucions editores

29-10-12

S’ha actualitzat la versió del programari de codi lliure OJS (Open Journal Systems), 2.3.7, del repositori. El nou RACO permet, entre altres millores, una major personalització, visualització i autonomia de les revistes i institucions participants. L’actualització ha comportat també una renovació de la imatge del repositori.

Llegiu-ne més

Innovació i Consultoria en Polítiques Públiques s'incorpora a RACO

05-10-12

P3T, Polítiques Públiques i Territori  és la revista d'Innovació i Consultoria en Polítiques Públiques, disponible a RACO des del passat 5 d'octubre.

Aquesta revista és un mitjà de recerca, reflexió i opinió sobre polítiques públiques des d'una vessant territorial. El seu abast temàtic gira al voltant del territori entès no solament com un espai físic o medi sinó com el lloc on es produeix la interacció humana i es fan tangibles els interessos diversos i la dinàmica econòmica, social, cultural i institucional.

P3T, Polítiques Públiques i Territori és a més a més una eina de comunicació tant per a la comunitat científica com pels professionals de l'àmbit. Amb aquesta incorporació, RACO compta amb 377 publicacions de 68 institucions.

 

Notícies del 2005 al 2012

En aquesta secció es recullen les notícies del antic portal de RACO.

20-07-12 Bioètica & debat, nova revista de la URL
19-07-12 Crítica penal y poder: una publicació de l'Observatori del Sistema Penal i els Drets Humans, nova revista de la UB
9-07-12 Revista de educación y derecho, nova revista de la UB

Llegiu-ne més