El Ácido láctico de la sangre durante la pruba de glucemia provocada por la ingestión de glucosa
Article Sidebar
Citacions a Google Acadèmic
Main Article Content
J. A. Collazo
I. Torres
J. Puyal
Article Details
Com citar
Collazo, J. A. et al. “El Ácido láctico de la sangre durante la pruba de glucemia provocada por la ingestión de glucosa”. Treballs de la Societat Catalana de Biologia, vol.VOL 14, pp. 150-3, https://raco.cat/index.php/TreballsSCBiologia/article/view/213420.
Articles més llegits del mateix autor/a
- Cèsar Pi-Sunyer i Bayo, J. A. Collazo, Acció de la vitamina B i de la insulina en les alteracions del metabolisme dels hidrats de carbon en l'anvitaminosi B , Treballs de la Societat Catalana de Biologia: Vol. 13 (1931)
- Cèsar Pi-Sunyer i Bayo, J. A. Collazo, Acció a la vitamina B-2 sobre el metabolisme dels glúcids i la redoxidació en els teixits , Treballs de la Societat Catalana de Biologia: Vol. 14 (1932)
- J. A. Collazo, I. Torres, J. Puyal, Hipòfisi i metabolisme anaerobi dels glúcids: l'àcid làctic de la sang , Treballs de la Societat Catalana de Biologia: Vol. 14 (1932)
- J. A. Collazo, Efectes del suc de taronja sobre la glucogènesi del conill: primera nota , Treballs de la Societat Catalana de Biologia: Vol. 13 (1931)
- J. A. Collazo, S. Puyal, J. Castellano, Acción de la adrenalina sobre el ácido láctico de la sangre y de la orina en el conejo , Treballs de la Societat Catalana de Biologia: Vol. 14 (1932)
- J. A. Collazo, Acción de la adrenalina sobre el ácido láctico de la sangre en el hombre normal , Treballs de la Societat Catalana de Biologia: Vol. 14 (1932)
- J. A. Collazo, Importància de la vitamina B (2) en l'efecte glucogènic del suc de taronja: segona nota , Treballs de la Societat Catalana de Biologia: Vol. 13 (1931)