Ecología política de los riesgos naturales y de la contaminación ambiental en Santiago de Chile: necesidad de justicia ambiental.
Article Sidebar
Citacions a Google Acadèmic
Main Article Content
Hugo Romero Aravena
Claudio Fuentes Catalán
Pamela Smith Guerra
Santiago´s air pollution and natural hazard issues are analyzed and assessed from the politic ecology and the environmental justice approaches, being both considered complex socionatural problems. Spatial relationships between urban sprawl and its environmental issues are presented and laterly, related to the distribution of socioeconomic groups. It could be confirmed that negative environmental conditions affect specially to lower economic income population generating a lack of environmental justice and that these kind of problems only might be solved trought efficient and focused public policies, environmental compensation procedures and an active social participation.
Article Details
Com citar
Romero Aravena, Hugo et al. “Ecología política de los riesgos naturales y de la contaminación ambiental en Santiago de Chile: necesidad de justicia ambiental”. Scripta Nova: revista electrónica de geografía y ciencias sociales, vol.VOL 14, https://raco.cat/index.php/ScriptaNova/article/view/200033.
Drets
Drets d'autor
Els autors que publiquen en aquesta revista estan d’acord amb els termes següents:
- Els autors conserven els drets d’autoria i atorguen a la revista el dret de primera publicació, amb l’obra disponible simultàniament sota una Llicència d'Atribució Compartir igual de Creative Commons que permet compartir l’obra amb tercers, sempre que aquests en reconeguin l’autoria i la publicació inicial en aquesta revista.
- Els autors són lliures de fer acords contractuals addicionals independents per a la distribució no exclusiva de la versió de l’obra publicada a la revista (com ara la publicació en un repositori institucional o en un llibre), sempre que se’n reconegui la publicació inicial en aquesta revista.
- S’encoratja els autors a publicar la seva obra en línia (en repositoris institucionals o a la seva pàgina web, per exemple) abans i durant el procés de tramesa, amb l’objectiu d’aconseguir intercanvis productius i fer que l’obra obtingui més citacions (vegeu
- , en anglès).