Estudi de l'eficàcia del procés de contacte anaerobi aplicat a la depuració de l'aigua residual d'una indústria agro-alimentària. 1. Experiments a l'interval mesòfil de temperatura
Article Sidebar
Citacions a Google Acadèmic
Main Article Content
Josep M. París i Molina
M. Teresa Vicent i Huguet
Margarida Camprubí
Article Details
Com citar
París i Molina, Josep M. et al. “Estudi de l’eficàcia del procés de contacte anaerobi aplicat a la depuració de l’aigua residual d’una indústria agro-alimentària. 1. Experiments a l’interval mesòfil de temperatura”. Scientia gerundensis, no. 11, p. 121, https://raco.cat/index.php/Scientia/article/view/45181.
Articles més llegits del mateix autor/a
- Maria Dolors Balaguer i Condom, C. Cassú, M. Teresa Vicent i Huguet, Josep M. París i Molina, Primers resultats de l'eficàcia de depuració i de producció de biogàs d'un filtre anaerobi que tracta l'aigua residual de la fabricació de midó de patata , Scientia gerundensis: Núm. 13 (1987)
- C. Cassú, Maria Dolors Balaguer i Condom, M. Teresa Vicent i Huguet, Josep M. París i Molina, Engegada d'un reactor anaerobi de llit de llots (UASB) per a la depuració de l'aigua residual d'una feculera , Scientia gerundensis: Núm. 13 (1987)
- M. Teresa Vicent i Huguet, Josep M. París i Molina, Estudi de l'eficàcia del procés de contacte anaerobi apilcat a la depuració de l'aigua residual d'una indústria agroalimentària. II. Experiments a l'interval termòfil de temperatura , Scientia gerundensis: Núm. 12 (1986)
- Josep M. París i Molina, M. Teresa Vicent i Huguet, La digestió Anaeròbia com un procés de descontaminació i revalorització energètica , Scientia gerundensis: Núm. 10 (1985)