El menú de Cap d’Any del Motel Empordà de Figueres (1962) i l’àpat d’homenatge a Pau Casals (1930) (II)
Article Sidebar
Citaciones en Google Académico
Main Article Content
Pep Vila
Article Details
Cómo citar
Vila, Pep. «El menú de Cap d’Any del Motel Empordà de Figueres (1962) i l’àpat d’homenatge a Pau Casals (1930) (II)». Revista de Girona, n.º 335, pp. 60-61, https://raco.cat/index.php/RevistaGirona/article/view/408070.
Artículos más leídos del mismo autor/a
- Pep Vila, Lletres d'Aurora Bertrana a Ventura Gassol , Revista de Girona: 1999: Núm.: 193
- Pep Vila, Mots, proverbis i frases fetes sobre el món del menjar i el beure , Revista de Girona: Núm. 330 (2022)
- Pep Vila, Melos, o quan els grecs van desembarcar a Cadaqués: un exercici d'ucronia , Revista de Girona: Núm. 325 (2021)
- Pep Vila, Patrimoni - La recuperació del ball del drac , Revista de Girona: 2010: Núm.: 264
- Pep Vila, Receptes d'una cuina vivent , Revista de Girona: 1999: Núm.: 195
- Pep Vila, Art - Adolf Fargnoli , Revista de Girona: 2014: Núm. 288
- Pep Vila, Un segle de teatre , Revista de Girona: 1998: Núm.: 189
- Pep Vila, Lletres - Una passió dramàtica catalana del segle XVIII , Revista de Girona: 2013: Núm. 279
- Pep Vila, L'art d'església , Revista de Girona: 2001: Núm.: 206
- Pep Vila, Plecs poètics catalans dels segles XVI i XVII conservats a la Biblioteca del Palau de Peralada , Revista de Girona: 1984: Núm.: 108