Cantilenes de l'Empordà
Article Sidebar
Citacions a Google Acadèmic
Main Article Content
Pep Vila
Article Details
Com citar
Vila, Pep. “Cantilenes de l’Empordà”. Revista de Girona, no. 166, pp. 100-1, https://raco.cat/index.php/RevistaGirona/article/view/89920.
Articles més llegits del mateix autor/a
- Pep Vila, Història de la cuina catalana i occitana de Vicent Marqués , Revista de Girona: Núm. 340 (2023)
- Pep Vila, Les memòries d'un alcalde gironí , Revista de Girona: 2004: Núm.: 222
- Pep Vila, El llit de Joaquim Botet i Sisó , Revista de Girona: Núm. 337 (2023)
- Pep Vila, Un capítol de la història franciscana femenina , Revista de Girona: 2003: Núm.: 217
- Pep Vila, Les receptes de cuina empordanesa de Joan Duran i Simon (1989) , Revista de Girona: Núm. 341 (2023)
- Pep Vila, Vora l'aigua blava clarejava l'alba , Revista de Girona: 2003: Núm.: 220
- Pep Vila, Mateu Aimeric, un jesuïta de Bordils, bon coneixedor de la cuina familiar catalana setcentista , Revista de Girona: Núm. 345 (2024)
- Pep Vila, Cadaqués, un autointerviu d’Eduard Marquina (1935) , Revista de Girona: Núm. 341 (2023)
- Pep Vila, Les cartes dels reis , Revista de Girona: 2001: Núm.: 208
- Pep Vila, Garoina, agarota, garota, grota, eriçó, urís, vogamarí... Com degustar el saborós moll ataronjat d’aquest marisc , Revista de Girona: Núm. 343 (2024)