Girona, pedra viva
Article Sidebar
Aquest article està embargat fins el dia 08-12-2024. Consulteu les condicions d'accés dins l'apartat d'informació sobre la revista.
Citacions a Google Acadèmic
Main Article Content
Pep Vila
Claudi Valentí
Article Details
Com citar
Vila, Pep; and Valentí, Claudi. “Girona, pedra viva”. Revista de Girona, no. 346, pp. 98-99, https://raco.cat/index.php/RevistaGirona/article/view/431626.
Drets
(c) 2024
Articles més llegits del mateix autor/a
- Pep Vila, El menú de Cap d’Any del Motel Empordà de Figueres (1962) i l’àpat d’homenatge a Pau Casals (1930) (II) , Revista de Girona: Núm. 335 (2022)
- Pep Vila, La cuina observada en els Avisos i instruccions per lo principiant cuiner (II) , Revista de Girona: Núm. 333 (2022)
- Pep Vila, La "Revista de Gerona" i el seu temps , Revista de Girona: 1976: Núm.: 75-76-77 (3r fascicle)
- Pep Vila, Una gran crònica sobre la Girona del Barroc , Revista de Girona: 1995: Núm.: 168
- Pep Vila, Dues cartes del periodista Eugeni Xammar (1943) , Revista de Girona: 1997: Núm.: 184
- Pep Vila, Uns menús (I) , Revista de Girona: Núm. 334 (2022)
- Pep Vila, Cantilenes de l'Empordà , Revista de Girona: 1994: Núm.: 166
- Pep Vila, La casera d'un vell recriminada pel gendre (Palamós, 1771) , Revista de Girona: 1999: Núm.: 194
- Pep Vila, Els arxius des de l'òptica dels usuaris , Revista de Girona: 1999: Núm.: 197
- Pep Vila, Devocions populars del Pla de l'Estany , Revista de Girona: 2002: Núm.: 215