Avisos i instruccions per lo principiant cuiner, un manual de cuina franciscana setcentista (I)
Article Sidebar
Citacions a Google Acadèmic
Main Article Content
Pep Vila
Article Details
Com citar
Vila, Pep. “Avisos i instruccions per lo principiant cuiner, un manual de cuina franciscana setcentista (I)”. Revista de Girona, no. 332, pp. 62-63, https://raco.cat/index.php/RevistaGirona/article/view/400466.
Articles més llegits del mateix autor/a
- Pep Vila, Garoina, agarota, garota, grota, eriçó, urís, vogamarí... Com degustar el saborós moll ataronjat d’aquest marisc , Revista de Girona: Núm. 343 (2024)
- Pep Vila, Els versos del gegant Gerió en honor al príncep de Girona en un full volander , Revista de Girona: Núm. 344 (2024)
- Pep Vila, Olles públiques, ranxos i sopes solidàries , Revista de Girona: Núm. 346 (2024)
- Pep Vila, Claudi Valentí, Girona, pedra viva , Revista de Girona: Núm. 346 (2024)