(Sobre)viure la COVID-19. Experiències del tancament en centres penitenciaris de la Ciutat de Mèxic
Article Sidebar
Citacions a Google Acadèmic
Main Article Content
Es presenta una reflexió de la importància dels tallers de filosofia, inscrits en el Projecte Boeci, que s'han dut a terme en el Reclusorio Femenil de Santa Martha Acatitla y Reclusorio Varonil Oriente, tots dos a Ciutat de Mèxic. Es parlarà dels continguts i aprenentatges d'aquests tallers, els quals han estat significatius per a les persones privades de la seva llibertat, per suportar el seu procés judicial, i sobreviure el seu "tancament", així com també, la manera en què els seus familiars i amistats s’han beneficiat d’aquests aprenentatges dels seus éssers estimats en reclusió, en poder brindar-los eines per a suportar l'estar "tancats a casa" per la quarantena de la COVID-19.
Article Details
Drets d'autor
Els/les autors/es conserven els drets d'autoria dels articles i autoritzen la Universitat de Barcelona a publicar-los en la seva Revista de Bioética y Derecho i a incloure'ls en els serveis d'indexació i abstracts, bases de dades acadèmiques i repositoris en els quals participa la revista. Els treballs publicats en la Revista de Bioètica i Dret estan sota la llicència Creative Commons Reconeixement-NoComercial-SenseObraDerivada 4.0 Internacional (by-nc-nd 4.0), que permet compartir l'obra amb tercers, sempre que aquests reconeguin la seva autoria, la seva publicació inicial en aquesta revista i les condicions de la llicència. No es permet un ús comercial de l'obra original ni la generació d'obres derivades.
Angel Alonso Salas, Universidad Nacional Autónoma de México
Profesor de Tiempo Completo en Colegio de Ciencias y Humanidades Azcapotzalco, Universidad Nacional Autónoma de México. Investigador nivel I por el Sistema Nacional de Investigadores, Consejo Nacional de Ciencia y Tecnología (CONACYT - México).
Articles més llegits del mateix autor/a
- Ángel Alonso Salas, La medicalización del suicidio: un dilema bioético , Revista de bioética y derecho: Núm. 22 (2011)