A ull nu. Antònia Vicens: mirar a la cara el poema - Perelló, Sebastià (Reduccions: revista de poesia, 2021)
L'article repassa, llibre per llibre, les diverses poetiques i alguns conceptes centrals que apareixen al llarg de l'obra d' Antònia Vicens. Alguns d'aquests conceptes són: la vulnerabilitat, la fondària del llenguatge i la manera d'exposar-s'hi i de despullar-se fins a la indefensió, o la forma que té d'escriure al descobert. En definitiva, com arriba a conformar-se, en els seus poemes, una política de la llengua, com una violència contra la violència.