La necrópolis islámica de l’Alfossar (Novelda, Alicante) - López Seguí, Eduardo; Torregrosa Giménez, Palmira; Quiles Muñoz, Juan; Miguel Ibáñez, Mª Paz de; Navarro Poveda, Concepción (Recerques del Museu d'Alcoi, 2010)
S’hi presenten els resultats de l’excavació a la zona de l’Alfossar de Novelda, que va comportar el descobriment d’una necròpolis on s’ha constatat un nombre important de fosses d’inhumació que responen a diferents tipus i amb un ritual islàmic.Paraules clau: Necròpolis. Almohade. Segle XIII. Novelda (Alacant).