Presentació del llibre de Josefina Salord la Il·lustració a Menorca Espai Mallorca (Barcelona), 1 d’abril de 2011

Main Article Content

Maria Paredes Baulida

bon vespre. Agraeixo l’ocasió que se m’ha donat de poder presentar aquest llibre en un «Espai» privilegiat com aquest, veritable focus cultural, que es fa ressò dels principals esdeveniments culturals que es produeixen a les Illes, i de poder fer-ho en companyia de Josep Massot i de l’autora, Josefina Salord, alsquals admiro i aprecio.

la Il·lustració a Menorca és un «petit» gran llibre, editat per documenta ba-lear, el número 70 de la col·lecció quaderns d’història Contemporània de les balears, que es va iniciar precisament amb un títol de Josep Massot sobre la Guerra Civil a Mallorca. he dit «petit» per la mida, i «gran» per allò que signi-fica i ens aporta: tant al lector llec, però interessat en el tema, com als estudiosos coneixedors de la cultura que es produí en els territoris de parla catalana durant la segona meitat del XVIII i primeres dècades del XIX, anys en què l’illa de Menorca ocupà, des de la perifèria geogràfica, un espai central.


Article Details

Com citar
Paredes Baulida, Maria. “Presentació del llibre de Josefina Salord la Il·lustració a Menorca Espai Mallorca (Barcelona), 1 d’abril de 2011”. Revista de Menorca, vol.VOL 92, pp. 267-73, https://raco.cat/index.php/RdM/article/view/340308.