Els productes alimentaris d'origen vegetal a l'edat del ferro a Europa occidental: de la producció al consum (XXII Col.loqui Internacional AFEAF)
Article Sidebar
Citacions a Google Acadèmic
Main Article Content
Ramon Buxó
Enriqueta Pons
Article Details
Com citar
Buxó, Ramon; and Pons, Enriqueta. “Els productes alimentaris d’origen vegetal a l’edat del ferro a Europa occidental: de la producció al consum (XXII Col.loqui Internacional AFEAF)”. Revista d’arqueologia de Ponent, no. 8, pp. 213-4, https://raco.cat/index.php/RAP/article/view/251990.
Articles més llegits del mateix autor/a
- Pere Castanyer, Marta Santos, Xavier , 1960- Aquilué, Joaquim Tremolada, Enriqueta Pons, Aurora Martín, M. Carme Rovira, Josep M. Mata, Elaboración y comercio de la plata y plomo en la Emporion griega y en los hábitats ibéricos de su entorno , Revista d'arqueologia de Ponent: 2008: Núm.: 18
- David Asensio, Enriqueta Pons, El paisatge fortificat de Mas Castellar de Pontós (Alt Empordà): un equilibri entre estructures constructives i excavades , Revista d'arqueologia de Ponent: 2011: Núm.: 21
- David Asensio, Enriqueta Pons, Cristina García Dalmau, L'entrada meridional del nucli ibèric fortificat del Mas Castellar (Pontós, Alt Empordà): una porta complexa del segle V aC , Revista d'arqueologia de Ponent: 2009: Núm.: 19
- Marina Picazo, James McGlade, Ramon Buxó, Elisenda Curià, Continuidad y transformación del paisaje: mil años de ocupación humana del Empordà , Revista d'arqueologia de Ponent: 1999: Núm.: 9
- Enriqueta Pons, L'edat del ferro en el Jura en el seu context europeu , Revista d'arqueologia de Ponent: 1992: Núm.: 2