Estudi d’un forn culinari de la Primera Edat del Ferro localitzat a l’assentament de Sant Jaume (Alcanar, Montsià) mitjançant espectroscòpia per FTIR, micromorfologia i anàlisi tipològica
Article Sidebar
Google Scholar citations
Main Article Content
Carme Saorin
David Garcia i Rubert
In this paper we study an oven located in the settlement of the early Iron Age (mid seventh-early sixth ANE) of Sant Jaume (Alcanar, Montsià, Catalonia) from various perspectives. The study includes experimental (using micromorphology and FTIR spectroscopy) and typological approaches (typological classification and comparison with other similar structures).
Keywords
oven, Early-Iron Age, Sant Jaume, cooking technology, FTIR spectroscopy, micromorphology
Article Details
How to Cite
Saorin, Carme; and Garcia i Rubert, David. “Estudi d’un forn culinari de la Primera Edat del Ferro localitzat a l’assentament de Sant Jaume (Alcanar, Montsià) mitjançant espectroscòpia per FTIR, micromorfologia i anàlisi tipològica”. Quaderns de prehistòria i arqueologia de Castelló, no. 34, pp. 43-77, https://raco.cat/index.php/QuadernsPrehistoriaCastello/article/view/318850.
Most read articles by the same author(s)
- Carme Saorin, Les estructures de combustió del sector 3 de l’assentament del Tossal de la Vila (la Serra d’en Galceran, la Plana Alta) , Quaderns de prehistòria i arqueologia de Castelló: No. 36 (2018)
- David Garcia i Rubert, Miguel Ángel González López, Isabel Moreno Martínez, Víctor Revilla Calvo, Àlex Ros i Mateos, María del Mar Villalbí Prades, La vil.la de La Carrova (Amposta, Montsià) i el poblament d'època romana a las terres de l'Ebre , Quaderns de prehistòria i arqueologia de Castelló: 2005: Núm.: 24