Algunes reflexions sobre salut mental i educació
Article Sidebar
Citaciones en Google Académico
Main Article Content
Susana Brignoni
Graciela Esebbag
Podem partir de la definició que fa l’Organització Mundial de la Salut de Salut Mental: estat de benestar mental, físic i social complet. Què entenem per benestar complet? No ho podem entendre com una homeòstasi en la qual no aparegui cap tipus de dificultat. Si ho féssim d’aquesta manera no faríem altra cosa que desconèixer el que és propi de l’existència humana: el conflicte.
Palabras clave
educació social, salut mental
Article Details
Cómo citar
Brignoni, Susana; y Esebbag, Graciela. «Algunes reflexions sobre salut mental i educació». Quaderns d’Educació Social, n.º 02, pp. 25-31, https://raco.cat/index.php/QuadernsEducacioSocial/article/view/347833.
Biografía del autor/a
Susana Brignoni
Psicòloga. Psicoanalista. Servei d’Atenció a Residències de la Fundació Nou Barris per a la Salut Mental. Membre de l’Escola Lacaniana de Psicoanàlisis.Graciela Esebbag
Psicòloga. Psicoanalista. Servei d’Atenció a Residències de la Fundació Nou Barris. Membre de l’Escola Lacaniana de Psicoanàlisis.Artículos más leídos del mismo autor/a
- Susana Brignoni, L’art d’interrogar-se , Quaderns d'Educació Social: Núm. 21 (2019): Acció, reflexió i recerca
- Antonio Alcántara, Graciela Esebbag, Encarna Medel, Joan Gener Barbany, ÀgorES: «Contenen els Documents professionalitzadors un saber útil?» , Quaderns d'Educació Social: Núm. 24 (2022): 15 anys dels «Documents professionalitzadors»: Recorregut, vigència i presència (?)