ISSN paper: 1578-9780
ISSN electrònic: 2604-3343

Quaderns d'Educació Social és la revista anual del CEESC. Inclou un monogràfic, abordat des de diferents perspectives, així com articles, reportatges, experiències i entrevistes que aborden temàtiques d’interès actual i social.

Núm. 24 (2022): 15 anys dels «Documents professionalitzadors»: Recorregut, vigència i presència (?)

Portada del Quaderns 24

La celebració enguany dels 15 anys de la creació dels Documents Professionalitzadors ens permet interrogar-nos sobre la seva vigència, tenint en compte l’escenari socioeducatiu contemporani. Sembla que, en un context de retrocés dels drets socials, l'educació social camini cap a una cruïlla on el control i la gestió social siguin el centre de les accions, en detriment de la nostra funció educativa. 

El monogràfic de Quaderns que teniu entre les mans pretén ser un espai d'obertura a la reflexió a través de la revisió dels Documents des de diferents òptiques; ja sigui fent un recorregut genealògic de la seva gestació, com donant veus als professionals que coordinen programes i projectes en l'àmbit de treball de l'educació social, i passant per la veu dels estudiants universitaris en relació amb la seva formació. Més enllà del monogràfic, s'ha plantejat l'abordatge d'alguns dels reptes actuals de la professió.

Veure tots els números