Terres de l'Ebre: una identitat i un projecte de futur. La posició geogràfica, el riu, el paisatge i el capital social, motius d'un nou model de desenvolupament social i ambiental

Main Article Content

Alexandre Tarroja
Lara Domingo i Anzizu
Maria Herrero
Gemma Lozano
Valerià Paül i Carril
Sergi Saladié
Les Terres de l'Ebre duen a terme importants esdeveniments que afectaran de manera decisiva el futur del seu territori. La presa de consciència de la importància d'aquests esdeveniments per part de la seva població ha conduït a un procés de debat i reflexió sobre el present i el futur del propi territori que, més enllà de les reivindicacions específiques sobre alguns aspectes concrets, ha permès elaborar una proposta de desenvolupament i ordenació del territori basada en els seus propis recursos, les activitats lligades al lloc, la qualitat de vida de les persones i el respecte als recursos naturals i el paisatge.

Article Details

Com citar
Tarroja, Alexandre et al. “Terres de l’Ebre: una identitat i un projecte de futur. La posició geogràfica, el riu, el paisatge i el capital social, motius d’un nou model de desenvolupament social i ambiental”. Papers: Regió Metropolitana de Barcelona: Territori, estratègies, planejament, no. 39, pp. 151-8, https://raco.cat/index.php/PapersIERMB/article/view/103924.