Consolidació de les poblacions dels mol·luscs invasors Pinctada radiata (Leach, 1814) i Crepipatella dilatata (Lamarck, 1822) al delta de l’Ebre: Consolidation of the populations of two alien mollusc species, Pinctada radiata (Leach, 1814) and Crepipatella dilatata (Lamarck, 1822), at the Ebre Delta - López-Soriano, Joaquín; Quiñonero-Salgado, Sergio (Nemus. Revista de l’Ateneu de Natura, 2021)
En aquesta nota es verifica la presència consolidada de poblacions de dues espècies al·lòctones prèviament citades al delta de l’Ebre, Crepipatella dilatata i Pinctada radiata. Totes dues espècies viuen íntimament associades als cultius de musclos, activitat econòmica molt important en aquest territori, i sobre la qual podrien tenir conseqüències negatives en un futur immediat, i confirmen el delta de l’Ebre com un punt calent d’espècies invasores a la Mediterrània occidental.