Pere Quart, Trabal, Jordana: «un bany de parèntesis» entre dues guerres - Campillo, Maria (Marges, Els: revista de llengua i literatura, 2025)
Aquest treball dona a conèixer, contextualitzats, quatre textos inèdits de caràcter festiu escrits per Pere Quart, Francesc Trabal i Cèsar-August Jordana entre el març i l’agost del 1939. Remeten a la trajectòria entre els refugis de Tolosa de Llenguadoc i Roissy-en-Brie, i el viatge a Santiago de Xile.