L'alimentació en el llibre del Quixot

Main Article Content

Ferran Sabaté i Casellas
En ocasió del Quatre-cents aniversari de la publicació del llibre de Cervantes
“El ingenioso hidalgo don Quijote de la Mancha” l’any 1615, i de la seva mort, el 1616, hem fet una lectura d’aquesta obra, interessant-nos en els aspectes que fan referència a l’alimentació, en el context de la Castella dels segles XVI i XVII. Això, ens aporta informació sobre el què, el com i el perquè menjaven la gent, i les seves repercussions econòmiques, socials i sanitàries.
Paraules clau
Alimentació, llibre del Quixot

Article Details

Com citar
Sabaté i Casellas, Ferran. “L’alimentació en el llibre del Quixot”. Gimbernat: Revista d’Història de la Medicina i de les Ciències de la Salut, vol.VOL 61, pp. 75-83, https://raco.cat/index.php/Gimbernat/article/view/308044.

Articles més llegits del mateix autor/a

1 2 3 > >>