Cooperativistes a la recerca de sentit
PDF
PDF (Español (España))


Citacions a Google Acadèmic

Com citar

Senabre, Xavier. “Cooperativistes a la recerca de sentit”. Educació social. Revista d’intervenció socioeducativa, no. 41, pp. 80-92, https://raco.cat/index.php/EducacioSocial/article/view/165616.


Resum

NOU VERD és una cooperativa d'interès social que centra la seva actuació a crear i mantenir ocupació per a persones amb trastorn mental sobre la base de promoure la participació de tots els seus treballadors en els mecanismes de direcció de l'empresa, així com un model d'acompanyament a la inserció basat en un itinerari consensuat entre usuari i institució, en el marc d'una xarxa territorial d'assistència.

Paraules clau

autonomia laboral, centre especial de treball, cooperativa d'interès social, inserció laboral, itinerari d'inserció, qualitat en processos d'inserció, trastorn mental sever independence al work, quality insertion processes, special work centre, cooperative of social interest, labour insertion, insertion roule, severe mental disorder autonomía laboral, calidad en procesos de inserción, centro especial de trabajo, cooperativa de interés social, inserción laboral, itinerario de inserción, trastorno mental severo
PDF
PDF (Español (España))