Què és el Centre Ocupacional Sínia
PDF
PDF (Español (España))


Citacions a Google Acadèmic

Com citar

Soler, Dídac. “Què és el Centre Ocupacional Sínia”. Educació social. Revista d’intervenció socioeducativa, no. 39, pp. 44-50, https://raco.cat/index.php/EducacioSocial/article/view/165594.


Resum

Descoberta de l'experiència del Centre ocupacional Sínia, treballada amb persones que presenten alts graus de discapacitat física. En un moment on calia trobar noves fórmules per generar situacions de treball es fa una experiència mitjançant l'ús de l'audiovisual. Les dificultats per generar un projecte comú no van impedir que amb el temps s'iniciés una prova pilot amb un grup de treball estable dedicat exclusivament als "projectes artístics". Alguns dels curtmetratges produïts al centre han estat presentats en algun concurs, el que ha permès entrar en contacte amb altres iniciatives semblants.

Paraules clau

expressió, interpretació, ocupació terapèutica, projecte artístic, recurs audiovisual, transformació de la realitat expression, interpretation, therapeutic occupation, artistic project, audiovisual resource, transformation of reality expresión, interpretación, ocupación terapéutica, proyecto artístico, recursoaudiovisual, transformación de la realidad
PDF
PDF (Español (España))