Reptes actuals de les organitzacions no lucratives d'intervenció social
PDF
PDF (Español (España))


Citacions a Google Acadèmic

Com citar

Escobés, Eduardo; and López - Arostegui, Rafael. “Reptes actuals de les organitzacions no lucratives d’intervenció social”. Educació social. Revista d’intervenció socioeducativa, no. 37, pp. 17-40, https://raco.cat/index.php/EducacioSocial/article/view/165577.


Resum

Per identificar alguns reptes de les organitzacions no lucratives (ONL) d'intervenció social que ens semblen significatius en aquest moment, partim del contacte habitual que mantenim amb un nombre important d'organitzacions acompanyant-les en el seu desenvolupament organitzatiu, de la reflexió compartida amb altres entitats i agents i de l'aportació que altres ja han realitzat. Presentem ordenadament els reptes identificats amb l'anim de generar reflexió, compartir la nostra experiencia i establir orientacions i rutes de consolidació i millora de les organitzacions que els permetin implementar algunes estrategies que garanteixen la seva sostenibilitat en un context de creixement.

Paraules clau

fonts de finançament, gestió, intervenció social, responsabilitat pública, serveis, sostenibilitat, vida associativa fuentes de financiación, gestión, intervención social, responsabilidad pública, servicios, sostenibilidad, vida asociativa
PDF
PDF (Español (España))