Nois i noies: tan similars i tan diferents
PDF
PDF (Español (España))


Citacions a Google Acadèmic

Com citar

Elzo, Javier. “Nois i noies: tan similars i tan diferents”. Educació social. Revista d’intervenció socioeducativa, no. 29, pp. 39-60, https://raco.cat/index.php/EducacioSocial/article/view/165484.


Resum

Materials presentats: En primer lloc, dades d'una investigació (2004) al País Basc; en les activitats que realitzen e ls ciutadans en el seu temps lliure, gairebé no hi ha diferències entre homes i dones. En segon lloc, revistes que llegeixen els adolescents: les diferencies aquí són molt pronunciades i semblaria que ens trobem davant de dos universos diferents. En tercer lloc, consideració crítica de dades obtingudes en una investigació realitzada sobre la base d'escolars de Sant Sebastià, i que corroboren amb escreix, el que s'apuntava en un altre treball amb escolars de tot Catalunya. Per últim, tres taules sobre la imatge que tenen els nois i les noies de les seves qualitals diferencials. Les noies s'autovaloren molt més que els nois.

Paraules clau

abús sexual, noia, noi, qualitats diferencials, gènere, semblances, violència abuso sexual, chica, chico, cualidades diferenciales, género, semejanzas, violencia
PDF
PDF (Español (España))