Alimentació i cuina marinera a la costa catalana
Article Sidebar
Citacions a Google Acadèmic
Main Article Content
La tradició del consum d’aliments que proporciona el mar, així com l’ús social que se’n fa, poden ser molt diferents d’uns grups socials a uns altres, i respon a moltes variables. Aquests comportaments diversos formen part de la tradició gastronòmica i sociocultural de cada grup humà i, per tant, formen part, alhora, del seu patrimoni immaterial.
Paraules clau
cuina marinera, cuina catalana
Article Details
Com citar
“Alimentació i cuina marinera a la costa catalana”. Drassana: revista del Museu Marítim, no. 26, pp. 83-85, https://raco.cat/index.php/Drassana/article/view/353904.
Drets
Drets d'autor
Els autors dels treballs editats es comprometen a la cessió dels seus drets la revista Drassana perquè pugui reproduir-los per mitjà de qualsevol sistema de reproducció vigent. Els treballs que es publiquen a Drassana són responsabilitat dels seus autors.
Reservats tots els drets: © Els autors © Consorci de les Drassanes Reials i Museu Marítim de Barcelona. Drassana no es responsabilitza necessàriament de l’opinió que expressin els articles signats. Prohibida la reproducció total o parcial de la revista per qualsevol mitjà mecànic, electrònic o fotogràfic (inclosa la fotocòpia) sense l’autorització prèvia de l’editor.