Descripció del tast de vins elaborats amb la varietat sumoll
Article Sidebar
Citacions a Google Acadèmic
Main Article Content
Montse Nadal
Joan Rovira
El treball consta de dues parts: en la primera s'introdueixen les característiques de la varietat (aptituds agronòmiques i enològiques) que tenen relació amb el perfil sensorial, mentre que en la segona es presenta la descripció del tast dels
diferents tipus de vins que s'elaboren a partir de sumoll. Al final, s'adjunten les fitxes de les anàlisis dels vins, on succintament consten trets generals de la verema i la vinificació de cadascun d'ells.
diferents tipus de vins que s'elaboren a partir de sumoll. Al final, s'adjunten les fitxes de les anàlisis dels vins, on succintament consten trets generals de la verema i la vinificació de cadascun d'ells.
Article Details
Com citar
Nadal, Montse; and Rovira, Joan. “Descripció del tast de vins elaborats amb la varietat sumoll”. Dossiers agraris, no. 14, pp. 65-76, https://raco.cat/index.php/DossiersAgraris/article/view/264328.
Articles més llegits del mateix autor/a
- Montse Nadal, Antoni Sánchez-Ortiz, Innovacions enològiques els darrers cent anys , Dossiers agraris: Núm. 16: Innovacions en l'agricultura catalana en els darrers cent anys