La incorporació de les aportacions de les científiques en els materials didàctics
Article Sidebar
Citacions a Google Acadèmic
Main Article Content
Núria Solsona Pairó
Diferents materials didàctics d’ESO recullen les aportacions d’algunes científiques al llarg de la història. La utilització didàctica de les receptes de Marie Meurdrac, del segle XVII serveix de referència perquè l’alumnat escrigui les seves receptes en treballar la introduc-ció a la química.
Article Details
Com citar
Solsona Pairó, Núria. “La incorporació de les aportacions de les científiques en els materials didàctics”. Ciències: revista del professorat de ciències de Primària i Secundària, no. 5, pp. 24-27, https://raco.cat/index.php/Ciencies/article/view/52864.
Articles més llegits del mateix autor/a
- Núria Solsona Pairó, Una introducció a la química des de la cuina , Ciències: revista del professorat de ciències de Primària i Secundària: Núm. 1 (2005): Abril
- Núria Solsona Pairó, Fer química amb dues lectures sobre la xocolata , Ciències: revista del professorat de ciències de Primària i Secundària: Núm. 17 (2010): Desembre
- Núria Solsona Pairó, Marie Curie : què hi ha darrere de la llegenda? , Ciències: revista del professorat de ciències de Primària i Secundària: Núm. 20 (2011): Núm.: 20 Desembre