Criminologia, criminalitat global i dret penal. El debat epistemològic en la Criminologia contemporània
Article Sidebar
Citacions a Google Acadèmic
Main Article Content
Una criminología refundada críticamente realizaría dos funciones, una descriptiva y otra prescriptiva. La descriptiva efectuaría un análisis conceptual de los diversos tipos de crímenes del poder y una la investigación empírica sobre su variedad fenomenológica; mientras que en la función prescriptiva promocionaría una serie de políticas y medidas para la reformulación de la jerarquía de los bienes jurídicos merecedores de tutela penal.
Article Details
Drets d'autor
El/la autor/a conserva els drets d'autor i atorga a la revista el dret de primera publicació de l'obra.
Els textos es difondran sota una llicència de reconeixement de Creative Commons 'Reconocimiento-No Comercial-SinObraDerivada 4.0 Reconeixement-NoComercial-SenseObraDerivada 4.0 que es veurà especificada en cada un dels articles.
la llicència permet compartir l'obra amb tercers, sempre que aquests reconeguin la seva autoria, la seva publicació inicial en aquesta revista i les condicions de la llicència. No es permet un ús comercial ni la creació d’obres derivades sense el permís del titular dels drets d’autoria.
En aquells casos en què un article ja hagi estat publicat, es respectaran els drets originals i s'ha d'advertir en una nota al peu d'aquella publicació original.
Articles més llegits del mateix autor/a
- Luigi Ferrajoli, La justicia penal transicional para la Colombia del postconflicto y las garantías para la paz internacional. , Crítica penal y poder: una publicación del Observatorio del Sistema Penal y los Derechos Humanos: Núm. 10 (2016)
- Luigi Ferrajoli, Jurisdicción y Ejecución Penal. La Cárcel: una contradicción institucional. , Crítica penal y poder: una publicación del Observatorio del Sistema Penal y los Derechos Humanos: Núm. 11 (2016)
- Luigi Ferrajoli, Políticas contra los migrantes y crisis de la civilidad jurídica , Crítica penal y poder: una publicación del Observatorio del Sistema Penal y los Derechos Humanos: Núm. 18 (2019): La movilidad humana: entre los derechos y la criminalización