Difusió didàctica al Museu d’Història de Sabadell. Més de 25 anys de treball en col·laboració (1990-2016)
Article Sidebar
Citacions a Google Acadèmic
Main Article Content
Antoni Palomo
Montserrat Buch
Sílvia Comellas
Des de principis dels anys 1990 el Museu d’Història de Sabadell, en col·laboració amb Arqueolític, ha dut aterme una intensa tasca de difusió del patrimoni sabadellenc. Al llarg de 25 anys s’han desenvolupat propostesfonamentades en un tipus d’aprenentatge que preconitza la participació i l’experiència. Es tracta de propostesadreçades fonamentalment al públic escolar, però que no han oblidat el públic general i familiar, i que han permèsa una bona part de la població escolar del municipi descobrir la història del seu territori. Ha estat una descobertaactiva a través de la seva participació en un ampli ventall de visites guiades i tallers que s’han ampliat i diversificatal llarg d’aquest quart de segle. Són i han estat propostes pioneres en el context dels equipaments museísticsdel nostre país i que han arrelat com a fórmula d’èxit per a difondre el nostre passat.
Paraules clau
Difusió, didàctica, patrimoni, arqueologia, aprenentatge significatiu
Article Details
Com citar
Palomo, Antoni et al. “Difusió didàctica al Museu d’Història de Sabadell. Més de 25 anys de treball en col·laboració (1990-2016)”. Arraona: revista d’història, no. 36, pp. 128-39, https://raco.cat/index.php/Arraona/article/view/330097.
Articles més llegits del mateix autor/a
- Antoni Palomo, Noemí Terrats, Mònica Oliva, Alba Rodríguez, Tona Majó, El complex arqueològic de Can Roqueta: un poblat paradigmàtic del bronze inicial a la Depressió Prelitoral Catalana , Arraona: revista d'història: 2016: Núm. 36, 4a època