Agricultura Ecológica e Internet. Un maridaje de la era postmoderna. Propuesta de acercamiento a una "nueva" forma de producción agraria
Article Sidebar
Citacions a Google Acadèmic
Main Article Content
Xosé A. Armesto López
En los últimos quince años se ha comenzado a extender una nueva forma de entender la función productiva en los campos españoles: la agricultura ecológica. El auge en la superficie de cultivo de esta modalidad productiva en España y en el resto de Europa responde a una presencia cada vez más destacada en las instituciones y en los medios de comunicación de los temas medioambientales y de salud. Internet, se revela como una poderosa herramienta de difusión de esos principios, de comunicación entre los agentes implicados y, como no, de publicidad tanto de productos de consumo como de políticas públicas.
Article Details
Com citar
Armesto López, Xosé A. “Agricultura Ecológica e Internet. Un maridaje de la era postmoderna. Propuesta de acercamiento a una ‘nueva’ forma de producción agraria”. Ar@cne: revista electrónica de recursos en internet sobre geografía y ciencias sociales, https://raco.cat/index.php/Aracne/article/view/74193.
Drets
Drets d'autor
Els autors que publiquen en aquesta revista estan d’acord amb els termes següents:
- Els autors conserven els drets d’autoria i atorguen a la revista el dret de primera publicació, amb l’obra disponible simultàniament sota una Llicència de Creative Commons d'Atribució-No Comercial 4.0 Internacional (CC BY-NC 4.0) que permet compartir l’obra amb tercers, sempre que aquests en reconeguin l’autoria i la publicació inicial en aquesta revista.
- Els autors són lliures de fer acords contractuals addicionals independents per a la distribució no exclusiva de la versió de l’obra publicada a la revista (com ara la publicació en un repositori institucional o en un llibre), sempre que se’n reconegui la publicació inicial en aquesta revista.
- S’encoratja els autors a publicar la seva obra en línia (en repositoris institucionals o a la seva pàgina web, per exemple) abans i durant el procés de tramesa, amb l’objectiu d’aconseguir intercanvis productius i fer que l’obra obtingui més citacions (vegeu The Effect of Open Access, en anglès).