Arquitectura teatral. Una navegación por la red
Article Sidebar
Citacions a Google Acadèmic
Main Article Content
Antoni Ramon Graells
Guillem Aloy Bibiloni
Felisa de Blas Gómez
Almudena López Villalba
Explorar el universo de las páginas web del entorno europeo dedicadas al estudio y catalogación de la arquitectura teatral es el objetivo de este artículo. El texto se plantea como una navegación a lo largo de la cual se realizan diferentes escalas. En cada una de ellas se analizan unos sitios web que con ópticas distintas exponen la arquitectura de los teatros. Se muestran páginas que nacieron con motivaciones diferentes pero que comparten el interés por salvaguardar el patrimonio arquitectónico teatral y darlo a conocer y compartir. Son herramientas útiles para arquitectos, promotores culturales, profesionales de las artes escénicas y aficionados al teatro y la arquitectura, que visitándolas pueden conocer y entender en mayor profundidad el patrimonio arquitectónico teatral europeo.
Paraules clau
teatro, teatros, ciudad, arquitectura teatral, espacio escénico, patrimonio arquitectónico
Article Details
Com citar
Ramon Graells, Antoni et al. “Arquitectura teatral. Una navegación por la red”. Ar@cne: revista electrónica de recursos en internet sobre geografía y ciencias sociales, https://raco.cat/index.php/Aracne/article/view/333915.
Drets
Drets d'autor
Els autors que publiquen en aquesta revista estan d’acord amb els termes següents:
- Els autors conserven els drets d’autoria i atorguen a la revista el dret de primera publicació, amb l’obra disponible simultàniament sota una Llicència de Creative Commons d'Atribució-No Comercial 4.0 Internacional (CC BY-NC 4.0) que permet compartir l’obra amb tercers, sempre que aquests en reconeguin l’autoria i la publicació inicial en aquesta revista.
- Els autors són lliures de fer acords contractuals addicionals independents per a la distribució no exclusiva de la versió de l’obra publicada a la revista (com ara la publicació en un repositori institucional o en un llibre), sempre que se’n reconegui la publicació inicial en aquesta revista.
- S’encoratja els autors a publicar la seva obra en línia (en repositoris institucionals o a la seva pàgina web, per exemple) abans i durant el procés de tramesa, amb l’objectiu d’aconseguir intercanvis productius i fer que l’obra obtingui més citacions (vegeu The Effect of Open Access, en anglès).