A geografia do transporte aéreo: do aeroporto à Aerotrópole, um voo exploratório sobre aeroportos na Internet
Article Sidebar
Citacions a Google Acadèmic
Main Article Content
Barbara Lucia Pinheiro de Oliveira França
Quando se pensa em aeroportos imediatamente pode-se se recorrer à ideia de utilizar a Internet como ferramenta para localização de um aeroporto, ou para comprar passagens em sites de busca, ou ainda para realizar o check-in em sites de companhias aéreas. No entanto, este artigo apresenta outra possibilidade, a da utilização da Internet como meio para pesquisa científica sobre aeroportos. Nesse sentido, serão apresentados alguns caminhos de utilização da Internet como recurso metodológico por meio de pesquisa em sites, revistas especializadas e centros de estudos, que poderão ser utilizados por aqueles que queiram conhecer mais sobre a dinâmica do transporte aéreo.
Paraules clau
aeroportos, Internet, ciudades, Aerotrópole
Article Details
Com citar
Pinheiro de Oliveira França, Barbara Lucia. “A geografia do transporte aéreo: do aeroporto à Aerotrópole, um voo exploratório sobre aeroportos na Internet”. Ar@cne: revista electrónica de recursos en internet sobre geografía y ciencias sociales, https://raco.cat/index.php/Aracne/article/view/264014.
Drets
Drets d'autor
Els autors que publiquen en aquesta revista estan d’acord amb els termes següents:
- Els autors conserven els drets d’autoria i atorguen a la revista el dret de primera publicació, amb l’obra disponible simultàniament sota una Llicència de Creative Commons d'Atribució-No Comercial 4.0 Internacional (CC BY-NC 4.0) que permet compartir l’obra amb tercers, sempre que aquests en reconeguin l’autoria i la publicació inicial en aquesta revista.
- Els autors són lliures de fer acords contractuals addicionals independents per a la distribució no exclusiva de la versió de l’obra publicada a la revista (com ara la publicació en un repositori institucional o en un llibre), sempre que se’n reconegui la publicació inicial en aquesta revista.
- S’encoratja els autors a publicar la seva obra en línia (en repositoris institucionals o a la seva pàgina web, per exemple) abans i durant el procés de tramesa, amb l’objectiu d’aconseguir intercanvis productius i fer que l’obra obtingui més citacions (vegeu The Effect of Open Access, en anglès).