Coneixement i acció a les primeres etapes d’aprenentatge de l’handbol
Article Sidebar
Citacions a Google Acadèmic
Main Article Content
Juan Antonio García Herrero
Luis Miguel Ruiz Pérez
Un dels objectius d’aquest estudi ha estat comparar l’efecte de dos models metodològics d’aprenentatge esportiu diferents sobre el coneixement de l’handbol. Per fer-ho, es va fer servir un model d’entrenament amb orientació cap a la tècnica i un altre model d’entrenament amb orientació cap a la tàctica. D’aquesta forma, s’han administrat dos tractaments metodològics diferents sobre l’esport de l’handbol a dos grups de 13 i 14 nens d’edats compreses entre els 10 i els 11 anys, consistents en 40 sessions d’entrenament més 17 partits repartits regularment tot al llarg de les 40 sessions. Els resultats obtinguts reflecteixen que els participants que van aprendre amb orientació cap a la tàctica tenen un major coneixement de l’handbol que no pas els participants que van aprendre amb orientació cap a la tècnica.
Paraules clau
Aprenentatge, Handbol, Coneixement, Presa de Decisions.
Article Details
Com citar
García Herrero, Juan Antonio; and Ruiz Pérez, Luis Miguel. “Coneixement i acció a les primeres etapes d’aprenentatge de l’handbol”. Apunts. Educació física i esports, vol.VOL 3, no. 89, pp. 48-55, https://raco.cat/index.php/ApuntsEFE/article/view/300322.
Articles més llegits del mateix autor/a
- Tomás García Calvo, Juan Antonio García Herrero, Ignacio Aniz Legarra, Anàlisi de l’estructura de l’atac en equips d’alt nivell d’handbol , Apunts. Educació física i esports: Vol. 2 Núm. 76 (2004)
- Juan Antonio García Herrero, Rancisco Javier Moreno Hernández, Vicente Luis Del Campo, Raúl Reina Vaíllo, Anàlisi de la conducta visual dels porters d’handbol davant de llançaments realitzats des de 6 i 9 metres de la porteria , Apunts. Educació física i esports: Vol. 4 Núm. 74 (2003)