Tendència universitària en la Borriana del segle XXI
Article Sidebar
Citacions a Google Acadèmic
Main Article Content
En la societat actual, tindre estudis universitaris es considera pràcticament imprescindible per a poder arribar a determinades feines, però la possessió d’aquests tipus d’estudis no garanteix, ni de molt, l’obtenció d’una feina adequada o directament relacionada amb la titulació universitària cursada. Cada vegada més, s’han de cursar altres estudis superiors, els màsters, per a poder presentar-se amb certes garanties a determinats treballs. A Borriana, com a la resta de País Valencià, la tendència en la preferència d’estudis superiors ha anat canviant a poc a poc, en funció de la modernització i de determinats canvis esdevinguts en la societat. En aquest treball s’analitzen les preferències de l’alumnat borrianenc envers els estudis superiors de les universitats públiques valencianes en els últims anys.
Article Details
Antoni Gil Trilles, Universitat Jaume I
Antoni Gil Trilles (Borriana, 7 de gener de 1962) és llicenciat en Ciències Matemàtiques per la Universitat de València, en 1985, i doctor en Àlgebra per aquesta mateixa universitat, des de 1992. És professor titular d’Universitat de l’àrea de coneixement d’Àlgebra del Departament de Matemàtiques de la Universitat Jaume I. Actualment, des de fa 19 cursos acadèmics, és el coordinador general de les Proves d’Accés a la Universitat (PAU) del sistema universitari valencià.
Articles més llegits del mateix autor/a
- Joan R. Monferrer Daudí, Antoni Gil Trilles, Proemi , Anuari de l'Agrupació Borrianenca de Cultura: revista de recerca humanística i científica: Núm. 31 (2020): Aguaitar envers la incertesa. Els reptes de futur de les capitals de comarca: el cas de Borriana (II)
- Joan R. Monferrer Daudí, Antoni Gil Trilles, Proemi , Anuari de l'Agrupació Borrianenca de Cultura: revista de recerca humanística i científica: 2014: Núm.: 25 Evolució de la ciutat mitjana valenciana cap al segle XXI. El cas de Borriana