La cuina cubellenca als anys 30 i 40 del passat segle.

##plugins.themes.bootstrapRaco.article.main##

Núria Fonoll i Carbonell

La crònica de qualsevol poble passa també per la seva cuina, perquè la gastronomia forma part de la història i la cultura. Fins avui mai abans ens havíem aturat de manera concreta i prou extensa en fer un relat de les nostres menjades, per tant, el que pretenem aquí és deixar constància sobre què i com cuinàvem les nostres àvies, és a dir, saber què es menjava a les llars cubellenques durant les dècades dels anys 30 i 40, aproximadament. Hem triat aquest període per ser el més antic que podem recollir, basant-nos en la memòria d’algunes persones que avui tenen entre 80 i 90 anys i que recorden què menjaven en la seva joventut.

##plugins.themes.bootstrapRaco.article.details##

##submission.howToCite##
Fonoll i Carbonell, Núria. “La cuina cubellenca als anys 30 i 40 del passat segle”. Anuari del Grup d’Estudis Cubellencs Amics del Castell, pp. 17-28, https://raco.cat/index.php/Anuari/article/view/402789.