La nació dels subjectes: propostes per a una recerca dels fenòmens nacionals al començament de l'època contemporània
Article Sidebar
Citacions a Google Acadèmic
Main Article Content
Article Details
Drets d'autor
Els autors que publiquen en aquesta revista estan d’acord amb els termes següents:- Els autors conserven els drets d’autoria.
- Els textos publicats en aquesta revista estan subjectes –llevat que s'indiqui el contrari– a una llicència de Reconeixement 3.0 Espanya de Creative Commons. Podeu copiar-los, distribuir-los, comunicar-los públicament i fer-ne obres derivades sempre que reconegueu els crèdits de les obres (autoria, nom de la revista, institució editora) de la manera especificada pels autors o per la revista. La llicència completa es pot consultar a http://creativecommons.org/licenses/by/3.0/es/deed.ca.
- Els autors són lliures de fer acords contractuals addicionals independents per a la distribució no exclusiva de la versió de l’obra publicada a la revista (com ara la publicació en un repositori institucional o en un llibre), sempre que se’n reconegui la publicació inicial en aquesta revista.
- S’encoratja els autors a publicar la seva obra en línia (en repositoris institucionals o a la seva pàgina web, per exemple) abans i durant el procés de tramesa, amb l’objectiu d’aconseguir intercanvis productius i fer que l’obra obtingui més citacions (vegeu The Effect of Open Access, en anglès).
Raúl Moreno Almendral, Universidad de Salamanca
Becari FPU13/00339 al Departament d'Història Medieval, Moderna i Contemporània de la Universitat de Salamanca. Llicenciat en Història amb Premi Extraordinari i Màster en Estudis Avançats i Recerca en Història (Societats, Poders, Identitats), amb premi extraordinari, per la USAL.USAL.PUBLICACIONES:
“Corrientes teóricas para el estudio de las naciones y el nacionalismo: críticas y alternativas al paradigma modernista”. Revista de Estudios Políticos, n. 171 (en prensa)
“El debate académico sobre nación y nacionalismo desde los orígenes hasta la consolidación del predominio anglosajón”. Arbor. Ciencia, pensamiento y cultura, vol. 191, n. 775 (en prensa)
“Franquismo y nacionalismo español: una aproximación a sus aspectos fundamentales”. Hispania Nova, vol. 12 (2014), pp. 7-36.
“Identidad castellana, nación española y mito comunero: la perspectiva salmantina”, in Morfologías físicas de la identidad (Identidades en Castilla y León, 2). Salamanca: Instituto de las Identidades-Diputación de Salamanca, 2014, pp. 99-114.
“Los imperios en la historia global: concepto y reflexiones sobre su aplicabilidad en el discurso historiográfico”. Ab initio, n. 8 (2013), pp. 139-179.