Creences del professorat de la URV vers aspectes curriculars i metodològics de l’atenció educativa a l’alumnat amb discapacitat
Article Sidebar
Citacions a Google Acadèmic
Main Article Content
Belén Parera Pozuelo
Universitat Rovira i Virgili
Gemma Vedriel Sánchez
Universitat Rovira i Virgili
Maria Vives García
Universitat Rovira i Virgili
L’alumnat universitari amb discapacitat és cada vegada més present a les aules i
mostren unes necessitats educatives diferents a la dels seus companys i companyes que cal que el professorat les atengui. És per això, que si es vol una universitat inclusiva apta per a tot l’alumnat sense exclusions, és necessari formar i assessorar al professorat en aquesta nova funció. Aquest article, té com a objectiu principal obtenir, a través d’una enquesta, la màxima informació possible sobre creences i coneixements del professorat universitari sobre la docència a estudiants amb discapacitat. I, per tant, les seves conclusions, poden contribuir a millorar la formació docent d’aquest professorat.
Paraules clau
Universitat inclusiva, docència universitària, alumnat universitari amb discapacitat
Article Details
Com citar
Parera Pozuelo, Belén et al. “Creences del professorat de la URV vers aspectes curriculars i metodològics de l’atenció educativa a l’alumnat amb discapacitat”. Universitas Tarraconensis. Revista de Ciències de l’Educació, no. 1, pp. 73-93, doi:10.17345/ute.2012.1.598.
Articles més llegits del mateix autor/a
- Gabriel Comes Nolla, Maria Vives García, Belén Parera Pozuelo, Gemma Vedriel Sánchez, Investigació: L’atenció a l’alumnat amb discapacitat a la URV. Una guia docent , Universitas Tarraconensis. Revista de Ciències de l'Educació: Núm. 2 (2010)
- Gabriel Comes Nolla, Belén Parera Pozuelo, Gemma Vedriel Sánchez, Maria Vives García, Què en pensa l’alumnat d’educació secundària obligatòria amb baix rendiment acadèmic del seu ensenyament? , Universitas Tarraconensis. Revista de Ciències de l'Educació: Núm. 1 (2012)
- Maria Vives García, Aula Ordinària versus Aula Oberta. L’opinió de l’Alumant d’ESO , Universitas Tarraconensis. Revista de Ciències de l'Educació: Núm. 2 (2013)