Sant Vicenç dels Horts desaparegut. - de Sant Vicenç dels Horts, Centre d’Estudis Locals (Materials del Baix Llobregat, 2024)
Amb les imatges es mostra la vida d’un poble eminentment agrícola del Baix Llobregat i la seva transformació des de finals del segle xix fins als anys seixanta.