A la recerca del valor afegit. El Canadell, de vendre llet a vendre el formatge
Article Sidebar
Citacions a Google Acadèmic
Main Article Content
Salvador Redó i Martí
Article Details
Com citar
Redó i Martí, Salvador. “A la recerca del valor afegit. El Canadell, de vendre llet a vendre el formatge”. Dovella, no. 65, pp. 39-40, https://raco.cat/index.php/Dovella/article/view/20472.
Articles més llegits del mateix autor/a
- Salvador Redó i Martí, L'abat Pere Frigola (1556?-1576). Una aproximació a l'últim abat claustral de Sant Benet de Bages , Dovella: 1997: Núm.: 57
- Salvador Redó i Martí, Entrevista a Emma Vila, regidora de turisme de Manresa , Dovella: 1998: Núm.: 60
- Salvador Redó i Martí, Entrevista a Frederic Prieto, diputat-president de l'àrea d'Esports i Turisme de la Diputació de Barcelona , Dovella: 1998: Núm.: 60
- Salvador Redó i Martí, Entrevista a Maria Àngela Gassó, alcaldessa de Cardona , Dovella: 1998: Núm.: 60
- Salvador Redó i Martí, El cuiner manresà Ignasi Domenech i Puigcercós , Dovella: 1994: Núm.: 48
- Salvador Redó i Martí, Les mongetes de Castellfollit del Boix , Dovella: 1999: Núm.: 65
- Salvador Redó i Martí, La festa de Sant Sebastià i el ball del Bo-bo de Monistrol de Montserrat , Dovella: 1992: Núm.: 40
- Salvador Redó i Martí, Entrevista a Josep Montràs, president del consorci del Moianès , Dovella: 1998: Núm.: 60
- Salvador Redó i Martí, INDRETS.Transversalitat berguedana. Una proposta per conèixer la comarca més enllà dels tòpics , Dovella: 2005: Núm.: 90 Jaume Serra Húnter. Un oblidat de la història
- Salvador Redó i Martí, Reflexions a l'entorn d'un Bages que pot ser turístic , Dovella: 1998: Núm.: 60