Main Navigation
Main Content
Sidebar
Registre
Inici de la sessió
##plugins.themes.healthSciences.language.toggle##
Català
Castellano
English
Cota zero: revista d'arqueologia i ciència
Toggle navigation
Darrer Número
Arxius
Quant a
Sobre la revista
Contacte de la revista
Matèries
Pàgina d'inici
Arxius
1996: Núm.: 12
Portada : Pep Duran
Articles
Editorial
2
PDF
Noticiari arqueològic
3-5
PDF
Dossier: Estratègies alimentàries en el passat. Introducció
Josep Anfruns, Walter Cruells, Alejandro Pérez Pérez
6-7
PDF
Sobre l'organització i la cultura alimentàries. Reflexions des de l'evidència i de les hipòtesis a l'etnografia de la caça, la recolecció i l'agricultura
Silvia Carrasco
8-14
PDF
Antropologia i dieta: metodologies per a la reconstrucció de l'alimentació de poblacions antigues
Assumpció Malgosa Morera, M. Eulàlia Subirà
15-27
PDF
Les dietes humanes: els primers 5,99 milions d'anys
Peter S. Ungar
28-46
PDF
Contenidors ceràmics i processament d'aliments a la prehistòria
Laia Colomer Solsona
47-60
PDF
El pa abans de la història: estat arqueològic i paleoetnològic de la qüestió a l'oest d'Europa
Kai Fechner
61-75
PDF
Cereals i pa a l'Europa de l'Est i Central
Dan Monah
76-88
PDF
Estratègies alimentàries de l'Edat del Ferro a Europa
Olivier Buchsenschutz
89-97
PDF
Apunts sobre l'alimentació al món romà
Joan Gòmez Pallarès
98-104
PDF
El transport, entre la producció i el consum
Xavier Nieto
105-111
PDF
Semiologia de l'adaptació alimentària en períodes històrics a Catalunya
Josep Ignasi Oms, Alejandro Pérez Pérez
112-123
PDF
Excavacions, dades i estratègia
Clive Orton
124-133
PDF
Notes bibliogràfiques
134-136
PDF