Semiologia de l'adaptació alimentària en períodes històrics a Catalunya
Article Sidebar
Citacions a Google Acadèmic
Main Article Content
Josep Ignasi Oms
Alejandro Pérez Pérez
Article Details
Com citar
Oms, Josep Ignasi; and Pérez Pérez, Alejandro. “Semiologia de l’adaptació alimentària en períodes històrics a Catalunya”. Cota zero: revista d’arqueologia i ciència, no. 12, pp. 112-23, https://raco.cat/index.php/CotaZero/article/view/67087.
Articles més llegits del mateix autor/a
- Alejandro Pérez Pérez, La paradoxa osteològica: un dilema arqueològic encara pendent , Cota zero: revista d'arqueologia i ciència: 2010: Núm.: 25
- Laura M. Martínez, Alejandro Pérez Pérez, Paleodemografia de la població d'Homo Habilis de l'Àfrica de l'est , Cota zero: revista d'arqueologia i ciència: 2004: Núm.: 19
- Josep Anfruns, Walter Cruells, Alejandro Pérez Pérez, Dossier: Estratègies alimentàries en el passat. Introducció , Cota zero: revista d'arqueologia i ciència: 1996: Núm.: 12